Om Sun Flower

Hos Sun Flower plejer vi altid vores blomster, som vi plejer vores kunder.

Sun Flower tilbyder engroshandel med blomster og planter fra Grønttorvet i København. Vores brede sortiment henter vi fra førende gartnerier i Europa, så vi kan sælge direkte til havecentre, planteskoler, grossister og supermarkeder i Danmark.

Sun Flower er en erfaren engroshandler af grønne og blomstrende planter samt afskårne blomster. Vi er omhyggelige når vi køber varer hjem hos de førende danske og europæiske gartnerier, så vi er sikre på, at vi kan sælge de grønneste planter og smukkeste blomster til vores kunder.

"Vores blomster og planter er udvalgt hos de førende gartnerier i Europa, og sendes direkte videre til vores danske kunder."

Vores brede sortiment fordeler sig på snit/afskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter og aktuelt for sæsonen. Derudover har vi altid bundter med roser og tulipaner til konkurrencedygtige priser samt forskellige tilbudsvarer, hvor du kan gøre en ekstra god handel.

Sun Flower sælger direkte til blomsterhandlere, planteskoler, havecentre, supermarkeder, gartnerier, købmænd, tankstationer, blomstermarkeder, grossister, blomsterdekoratører, catering, kantiner og øvrige virksomheder.

Fællesnævneren for vores leverancer er god kundeservice, høj kvalitet i produkterne, hurtig og sikker logistik samt rimelige priser. Du er altid velkommen til at kontakte vores blomstereksperter, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning om planter og blomster.

Velkommen hos Sun Flower – her plejer vi altid vores blomster, som vi plejer vores kunder.

Kontakt en blomsterekspert

This is a mailing list popup

You can turn this on or off within your theme settings

SØG EFTER BLOMSTER OG PLANTER